Op het sportterrein van sportcomplex Olympia was het erg gezellig op zaterdag 2 juli. Het weer was prachtig, de drankjes heerlijk, de poffertjes om je vingers bij af te likken en de cake, gemaakt door Gemiva, verrukkelijk. Een grote groep huurders van Woonbron IJsselmonde was aanwezig en heeft genoten deze dag.

Het feest is georganiseerd door VBC IJsselmonde om stil te staan bij het 25-jarig jubileum. Op het feest waren alle huurders van Woonbron IJsselmonde welkom. Veel bewonerscommissies en oud bewonerscommissieleden waren aanwezig. Ook medewerkers van Woonbron kwamen langs om bij te kletsen en lekker te genieten.

Ook aan de allerkleinste bewoners was gedacht; ze konden kiezen uit welgeteld 8 prachtige springkussens. Ook konden ze geschminkt worden. De volwassenen konden lekker dansen en aan een tombola meedoen. Er zijn werkelijk prachtige cadeaus uitgedeeld.

VBC IJsselmonde bestond al in 2020 25 jaar. Helaas kon het toen geplande feestje in verband met corona tot twee keer toe niet doorgaan. Het huidige bestuur heeft hard gewerkt om het feest dit jaar toch door te laten gaan. Een organisatie die nu dus al 27 jaar bestaat en zich inzet in het belang van de huurders in IJsselmonde moet natuurlijk in het zonnetje worden gezet!